Professionele 

Stoeterij 

Onze stoeterij is gelegen in de Antwerpse Kempen, Laakdal. Bij onze stoeterij leggen we de nadruk op het begeleiden met professionalisme, enkel het beste voor de paarden telt voor ons!

Professionele 

Stoeterij 

Onze stoeterij is gelegen in de Antwerpse Kempen, Laakdal. Bij onze stoeterij leggen we de nadruk op het begeleiden met professionalisme, enkel het beste voor de paarden telt voor ons!

stalvenster min scaled

Accomodatie

krijg een zicht van onze stoeterij

We hebben een buitenpiste van 60m x 50m waar we de paarden optimaal kunnen trainen. Naast de buitenpiste is er ook een binnenpiste met een afmeting van 60m x 25m. We beschikken over een dekstation en een labo voor onze dekhengsten.

Stallen
1
Pistes
1
Dekstation
1
Cavallini Horses

max

Progressie

Professionele Stoeterij

Wij beschikken over een eigen dekstation, waar er tijdens het dekseizoen vers zaad wordt afgenomen van onze hengsten. Het zaad wordt vervolgens in ons labo bewerkt en bewaard, de dag zelf wordt het door ons verstuurd naar de fokkers. Zo is het altijd vers en van goede kwaliteit. 

Indien interesse in zaad van een van onze hengsten, kan u altijd terecht op de pagina ‘Paarden’ om een keuze te maken. Als u al een keuze gemaakt heeft kan u ons contacteren via de pagina ‘Contact’.

stallen 2 min scaled
lounge 2 min scaled

Overzicht diensten

Cavallini-horses logo
Fokkerij

We fokken onze eigen paarden, zij groeien thuis op en worden later verder opgeleid in de sport.

Logo Cav wit
Stoeterij

Onze hengsten dekken thuis en het verse zaad wordt door ons bewerkt en verdeeld.

Logo Cav wit
Sportstal

De sportpaarden worden uitgebracht op wedstrijd, dit kan van jongs af aan maar ook de aangekochte paarden horen hierbij. Dirk rijdt ook nog paarden van enkele eigenaars.

Chica vh Ven Z 2

Dirk Demeersman

Ervaren paardentrainer

Cavallini BV, de naam geeft al meteen de connectie met de paardenwereld. Het is het familiebedrijf van Olympisch ruiter Dirk Demeersman, zijn vrouw Kelly Pieck en dochter Louise Demeersman. Zowel Dirk als Kelly zijn al van kleins af gepassioneerd door paarden, met hun professionele kennis en met de opvolging (dochter Louise) is bij Cavallini alles te vinden wat er moet zijn!

Dirk is al zo goed als zijn hele leven bezig met paarden en heeft een heel aantal paarden gereden in zijn carrière. Hij heeft ook vele paarden tot op een hoog niveau gebracht door ze op te leiden van jongs af aan. Na al die jaren heeft hij zoveel ervaring opgedaan en van nature heeft hij het talent om uit elk paard het beste te halen. Nu houdt hij zich vooral bezig met het trainen van onze eigen jonge paarden en de sportpaarden uitbrengen op wedstrijd.